Ipari automatizálás
Villamos kísérőfűtés tervezése, kivitelezése
Elektromotorok javítása, tekercselése
Rezgésdiagnosztika
WEG márkaszerviz
Villamos hajtások javítása, Danfoss márkaszerviz
Üzemvitel, rendszer felügyelet
Speciális gépek szerelése, telepítése
Tömegmérés
Nyomásmérés
Elektromos mérések
Hőfokmérés
Kémiai mérések
Mérlegek javítása, felkészítése hitelesítésre
Pneumatikus rendszerek szerelése, javítása
Gázelemzők, kromatográfok javítása
Frekvenciaváltók, lágyindítók
Kábeltartó szerkezetek
Kábelek, vezetékek
Csapágyak
Installációs készülékek
Nyitólap / Cégünkről /

Tisztelt Partnerünk!

  

Engedje meg, hogy néhány szóval bemutassam az Ongroelektro Villamos-Műszerkarbantartó és Kivitelező Kft-t. 1996. január 2-án alapította Magyarország egyik vezető vegyipari nagyvállalata, a  BorsodChem Rt., beruházási, karbantartási és üzemeltetésifeladatok ellátására. A BorsodChem Zrt. részesedését 2007. augusztus 6-án értékesítette. Jelenleg a társaság szakmai befektetők tulajdonában van. Az akkor kijelölt célok – a BorsodChem Rt-nél jelentkező karbantartási feladatok elvégzése, a beruházásokban való erőteljes részvétel, nyitás a külső piacok felé, kiegyensúlyozott gazdálkodás a hatékonyság növelése mellett – maradéktalanul megvalósultak az eltelt évek során.

 

A 80 fős munkavállalói létszám döntő többsége technikus vagy szakmunkás, 12 fő pedig felsőfokú végzettséggel rendelkezik. A szakmai színvonal további növelése érdekében, dolgozóink rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt.

 

A karbantartási tevékenység mellett jelentősen nőtt a beruházási és kivitelezési tevékenység részaránya. A BorsodChemen kívüli tevékenység kiterjed a területen működőleányvállalatok és egyre több megrendelő villamos- és irányítástechnikai igényeinek a kiszolgálására is.

 

1998 júliusától a Társaságon belül Danfoss Márkaszerviz működik. A Danfoss cég külön auditálta szervizünket és 2000. évben megkaptuk a „Danfoss Drives Global Service” minősítést is. 2011 januárjától telephelyünkön a Danfoss Kft.-vel közösen 100 kW feletti frekvenciaváltók tartalék alkatrészeinek kelet-európai raktárbázisát alakítottuk ki.  Mint Danfoss Márkaszerviz, 24 órás szerviz szolgálatunkkal teljes körű szolgáltatást nyújtunk beüzemelési, javítási és karbantartási munkák területén egyaránt. 2009.-óta WEG motorok márkaszervizeként is üzemelünk, ahol aszinkron és egyenáramú motorok, transzformátorok javításával, tekercselésével is foglalkozunk.

 

Az SGS által tanúsított ISO 9001/2000 minőségbiztosítási rendszert működtetünk 2003.májusától, melynek célja, hogy a villamos és irányítástechnikai berendezéseket javító,karbantartó és kivitelező cégek élvonalába tartozzunk. 2003. szeptemberében a Nemzeti Akkreditációs Testület auditálta kalibráló laboratóriumunkat, melyet azóta működtetünk 16 eljárás alapján.

 

 

                                                                                            Turi Tibor

                                                                                           ügyvezető igazgató

Partnereink
frekvenciaváltó tervezés automatizálás automatizálás Kalibrálásó tekercselés frekvenciaváltó villanyszerelés PLC frekvenciaváltó PLC frekvenciaváltó motor Kalibrálás frekvenciaváltó motor tervezés tekercselés tervezés motor automatizálás Kalibrálás automatizálás PLC tekercselés villanyszerelés tekercselés frekvenciaváltó
Cégünkről Minőségirányítás Karrier Referenciák Kapcsolat
Adatvédelmi irányelvek   English
Villamos kivitelezés
Ipari villanyszerelés
Irányítástechnikai kivitelezés
Ipari automatizálás Villamos kísérőfűtés tervezése, kivitelezése
Elektromotorok javítása WEG márkaszerviz
Elektromotorok javítása, tekercselése Rezgésdiagnosztika WEG márkaszerviz
Villamos hajtástechnika Danfoss márkaszerviz
Villamos hajtások javítása, Danfoss márkaszerviz Üzemvitel, rendszer felügyelet Speciális gépek szerelése, telepítése
Kalibrálás
Tömegmérés Nyomásmérés Elektromos mérések Hőfokmérés Kémiai mérések
Általános és mechanikai műszerész tevékenység
Mérlegek javítása, felkészítése hitelesítésre Pneumatikus rendszerek szerelése, javítása Gázelemzők, kromatográfok javítása
Kereskedelem
Frekvenciaváltók, lágyindítók Kábeltartó szerkezetek Kábelek, vezetékek Csapágyak Installációs készülékek
Gépészeti munkák gyártmányfejlesztés
Gépészeti munkák gyártmányfejlesztés
' Grafinet Team Kft.